Eden9 miljoo

12 månaders räntefri avbetalningsmöjlighet!

12 månaders räntefri avbetalningsmöjlighet
 
Nu har du möjlighet att få 12 månaders räntefri avbetalningsmöjlighet! Passa på och dela upp ditt sängköp med vårt förmånliga finanseringserbjudande via Resurs bank.
 
-30-60 dagar betalningstid
- Ingen öppningsavgift, inget kort och inga dolda kostnader
- Du kan dela upp betalningen i delar och välja det betalningsalternativ som passar dig bäst
- Kontot är en löpande kredit som du enkelt kan använda för dina framtida köp också
 
 

* KSL referensräntor avser den ränta som avses i konsumentskyddslagen enligt 12 § räntelagen, som Finlands Bank ger ut två gånger per år och som gäller för 6 månader i taget. Den tillämpliga referensräntan kan vara högst 5 %, det vill säga den årliga räntan på lånet kan vara högst 20 % enligt konsumentskyddslagen.
 
Exempel på köp: 1 500 €, 12 månaders betalningstid. Årlig ränta: 0%. Kreditkostnad/månad: 5,60 €. Den verkliga räntan: 4,01 %.
Kreditkostnader: 61,60 €. Totalt att betala: €1562.
 
Avbetalning/månad: 130,60 €, 12 delbetalningar. Kreditkostnaden är 0,28 %/månad av den överenskomna kreditgränsen, dock högst 12,50 €/månad. Kreditkostnaden debiteras med månadsfakturor.
 
Inredningskontot är en löpande kredit med en minsta kreditgräns på 2 000 €. Annan användning av krediten kan resultera i en högre eller lägre effektiv årlig ränta. Krediten är inte tillgänglig på Åland. Borgenär: Resurs Bank AB Finlands filial.
 
Du kan få ett kreditbeslut online 24/7 (max 10 000 €) och kontot är klart att användas så fort det är signerat elektroniskt.
 
Gör enkelt en kreditansökan på: https://apponline.resurs.com/form/fi33000
 
Så är kreditansökan färdig och godkänd före ditt besök i butiken. Limiten är ikraft en månad efter man har ansökt om den.